Έκαστος στο είδος του…

Η Orfanos Packaging μετρά σχεδόν 50 χρόνια στο χώρο της συσκευασίας.

Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 70 με συσκευασίες δίσκων – album  & LP και διαγράφει μία πετυχημένη πορεία στο χώρο της συσκευασίας με κύριο χαρακτηριστικό της, την εξειδίκευση! Μετασχηματίστηκε ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, και εξέλιξε ευρύτερα το χώρο του Packaging  στην Ελλάδα, κάνοντας πάντα σταθερά και πρωτοπόρα βήματα επενδύοντας σε μηχανολογικό εξοπλισμό  και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό .

Η Orfanos Packaging σχεδιάζει πάνω στο προϊόν, προσαρμόζει τη συσκευασία στο προϊόν και  παράγει καθετοποιημένα συσκευασίες  μεγάλης γκάμας, εξυπηρετώντας με ταχύτητα και ευελιξία το  πλούσιο πελατολόγιο της .

Συσκευασίες τροφίμων, καλλυντικών, φαρμακείου, ποτών αλλά και stand προβολής και προώθησης προϊόντων και γενικότερα πάσης φύσεως προϊόντα  από χαρτί και χαρτόνι σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξολοκλήρου από την Orfanos Packaging.

Σας προσκαλούμε σε μία περιήγηση στο site μας, οπού θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως έκαστος στο είδος του και … η Orfanos Packaging στη συσκευασία!